FLYTNING & FIRMATRANSPORT

• Vi servicerer hele Danmark​ •

Tro flytter bjerge...

K. N. klarer resten

​✔

Har du problemer med vægten,

ring til Kjeld og Knægten


Ring for et uforpligtende tilbud

40 17 87 01

k.n.transport@mail.tele.dk

Om os

​Hos K.N. Transport er den enkelte kundes ønsker og behov altid i centrum. Det er vigtigt for os at levere løsninger, som vores kunder bliver fuldt tilfredse med - og at tilfredsheden er så stor, at kunden har lyst til at anbefale os til andre.

Det sikrer vi kun, hvis vi bliver ved med at holde fokus på kvalitet og god service til fornuftige priser, og derfor er det til enhver tid vores mål.

Den gode dialog

Vi er et lille firma med mange kompetente samarbejdspartnere. Derfor kan vi både håndtere små og store flytninger for private og erhverv og samtidig sikre dig en god og personlig dialog gennem hele processen. 

Med over 25 års erfaring i branchen kan vi tilbyde professionel rådgivning samt udførelse af alle projekter effektivt.

​Vi arbejder med stor respekt for vores kunders tid og ejendele. Vi er fleksible, og vi anvender kun kvalitetsflyttevogne.

Holder vores ord

Hos os er et ord et ord. Vi holder, hvad vi lover, og det tror vi - i al beskedenhed - er en af grundene til, at vores kunder ofte anbefaler os til andre.

Skal vi stå for din flytning, eller ønsker du blot gode råd med på vejen, så kontakt K.N. Transport. Vi kan fanges på telefon 40 17 87 01.

Firmainfo

Vognmand Kjeld Christian J Nielsen

CVR: 14592636

Adresse

​Mejlskovvej 15
5400 Bogense​

​K.N. TRANSPORT

sponsorerer